Време е за смяна на Солскяер - Юнайтед бе бит и унизен от Уотфорд


Време е за смяна на Солскяер - Юнайтед бе бит и унизен от Уотфорд
Снимка: Gulliver/GettyImages

2310 0

Отборът на Уотфорд записа четвъртата си победа през сезона, след като „стършелите” напълно заслужено взеха трите точки при домакинството си на клетия Манчестър Юнайтед с 4:1 в пореден мач от 12-ия кръг в английския футболен елит.

Тимът, воден на Клаудио Раниери, бе по-силният в хода на целия двубой на „Викаридж Роуд”, а срещата стартира за тях с изпусната дузпа от Исмаила Сар, който дори пропусна на два пъти, но първото изпълнение трябваше да бъде пребито поради навлезли играчи в наказателното поле на Юнайтед. И при двата изстрела обаче Давид Де Хеа отрази ударите на звездата на Уотфорд.

Все пак в 28-ата минута Джош Кинг засече центриране отдясно на Еманюел Денис и откри резултата, а минута преди края на първата част Исмаил Сар се реабилитира и се разписа след подаване от Кико Фемения.

На почивката Оле Гунар Солскяер пусна Дони ван де Беек, а нидерландецът намали пасива на гостите в 50-ата минута, които сякаш излязоха преобразени през втората част, но в 69-ата минута капитанът на „червените дяволи” Хари Магуайър пое към съблекалните заради втори жълт картон. До края на срещата големи шансове пред вратата на Бен Фостър нямаше. Не така стояха нещата за Де Хеа, който на няколко пъти трябваше да се намесва решаващо, но това не се случи в добавеното време, когато Жоао Педро матира испанския страж за трети път. В края на срещата остана време и на Денис да вкара гол, реализирайки попадение за четвърти път в мача.

След поредното мизерно представяне бъдещето на Оле Гунар Солскяер начело на отбора от „Олд Трафорд” със сигурност не е ясно поради кошмарните резултати и представяне от отбора му.

Юнайтед се свлече до седмото място в класирането на Висшата лига и е със 17 точки, докато Уотфорд се изкачи до 16-ата позиция и има 13 точки, с колкото са Астън Вила и Брентфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички