Магуайър обвинява партньорите си в отбрана и Де Хеа за слабата си игра за Юнайтед?


Магуайър обвинява партньорите си в отбрана и Де Хеа за слабата си игра за Юнайтед?
Снимка: Getty Images

5523 0

Защитникът Хари Магуайър смята, че слабата му игра за Манчестър Юнайтед е свързана с вратаря Давид де Хеа. Това е обявил пред ESPN анонимен източник, който е в обкръжението на британския футболист.

През миналия сезон Магуайър е бил недоволен от това как комуникира с вратаря на терена. Британецът не е бил доволен от това, че на практика Де Хеа не излиза от линията на вратата. Според бранителя този фактор е оказал влияние на нивото на игра на Юнайтед в отбрана.

Според източника ситуацията се е подобрила след идването в отбора на Лисандро Мартинес, който може да общува със стража на испански, тъй като е аржентинец.

"Хари се нуждае играчите около него да поддържат високо темпо, но в Манчестър Юнайтед това го няма. Ако поставите Рубен Диаш в отбраната на Юнайтед, а Хари сложите в четворката защитници на Сити, то Диаш ще има проблеми, а Хари ще играе прекрасно. Последната година не беше добра за Хари, но той не получил помощ от играчите и треньорите. Разбира се, в такава ситуация увереността му намаля", казва източникът.

През настоящия сезон Магуайър записа само два пълни мача за Юнайтед във Висшата лига. И в двата отборът загуби - от Брайтън и Брентфорд. После защитникът остана резерва в 3 поредни игри. Легендарен защитник обаче защити пламенно Магуайър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички