Джорджо Киелини застана зад гърба на Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед и го защити


Джорджо Киелини застана зад гърба на Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед и го защити
Снимка: Getty Images

1740 0

Доста популярна личност на италианския футбол изненадващо се притече на помощ и защити своя колега от Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, а именно - Джорджио Киелини.

Бившият футболист на Ювентус и настоящ на ФК Лос Анджелис от МЛС заяви, че очакванията към британеца както от клуба, така и от неговите верни фенове са прекалено завишени, а именно това му пречи много.

"В Манчестър Юнайтед искат прекално много от него. Те платиха за него 80 милиона паунда и сега очакват да бъде безгрешен във всеки един мач? Това не е никак правилно. Наистина го съжалявам, надявам се в скоро време всичко да се оправи и той да продължи да показва на какво е способен", сподели Киелини пред "The Times".

Изглежда на легендарния италиански защитник му е писнало на всички подигравки по адрес на Магуайър. Някои се противопоставят на мнението на италианеца, заявявайки, че струващите 80 милиона поддържат високото ниво постоянно и не допускат грешки. Други пък споделят неговите думи и вярват в качествата на британския бранител.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как сър Алекс Фъргюсън е надъхал футболистите си преди финал в ШЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички