Люк Шоу: Отменете сезона


Люк Шоу: Отменете сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1473 0

Бранителят на Манчестър Юнайтед Люк Шоу призова сезона да бъде анулиран, след като не може да бъде доигран по нормален начин заради пандемията от коронавирус. Кампанията във Висшата лига в момента е в пауза, като пълното прекратяване на сезона е една от опциите, които се обсъждат.

Ливърпул се нуждаят от само още две победи, за да прекъснат 30-годишното си чакане за титла в елита. Люк Шоу обаче смята, че мърсисайдци не трябва да получават титлата и сезонът трябва да бъде анулиран, въпреки че „червените дяволи“ са в битката за топ 4 и продължават участието си в още два турнира. Левият бек на Манчестър Юнайтед бе запитан как трябва да се процедира във Висшата лига по време на онлайн турнир по Fifa в Twitch. „Зарежете го и започнете наново. Нека сезонът започне отначало. Ако не можем да продължим да играем по нормалния начин, трябва да кампанията да се прекрати“, заяви Люк Шоу.

Шефовете на Английската Висша лига все още имат надежди, че кампанията ще бъде довършена и работят по план за рестартиране на мачовете в елита на Англия. Ето кога се очаква надпреварата в Премиър лийг да бъде подновена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички