Причината, която може да провали трансфера на Санчо в Манчестър Юнайтед


Причината, която може да провали трансфера на Санчо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1687 0

Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо е голяма трансферна цел на Манчестър Юнайтед, които полагат огромни усилия, за да може да подпишат с него. Всички тези усилия обаче може да са напразни, ако отборът не успее да се класира за Шампионска лига през следващия сезон.

Според The Sun 20-годишният английски национал няма да премине на „Олд Трафорд“, ако воденият от Оле Гунар Солскяр тим не успее да се класира за групите на турнира. Нападателят на Дортмунд може да забави всяко свое решение за бъдещето си поради двугодишната забрана на Манчестър Сити извън евротурнирите, както и заради пандемията от коронавирус.

При положение, че "червените дяволи" не успеят да се класират за Шампионска лига, то това ще даде предимство на Челси и на Ливърпул, които също дебнат на Санчо. По-рано се появи информация, че и голямата транферна цена на Санчо също може да откаже английския тим. От Юнайтед обаче вече са готови с два резервни варианта за флангови футболист, какъвто мениджърът на тима Оле Гунар Сослкяер държи да получи за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички