Фирмино е аут за финала с Челси, Жота е под въпрос


Фирмино е аут за финала с Челси, Жота е под въпрос
Снимка: Getty Images

1297 0

Асистентът на Юрген Клоп в Ливърпул – Пеп Линдерс, призна, че Роберто Фирмино ще пропусне финала за Купата на Лигата срещу Челси, докато Диого Жота ще бъде под въпрос до последно.

Двамата не са играли за мърсисайдци от първия осминафинал в Шампионска лига срещу Интер Милано на 16-и февруари, след като Жота получи болки в глезена, докато бразилецът е с мускулен проблем.

През седмицата се появиха информации, че Жота може и да играе в неделния двубой, но Линдерс призна, че това ще бъде „предизвикателство“ за 25-годишния нападател.

„Боби ще трябва да го видим следващите два дни, но няма да е на линия за финала. Надяваме се да е възможно най-скоро при нас“, каза Линдерс на брифинг пред журналисти.

„Жота – за него трябва да видим как ще реагира тялото му. Има позитивни знаци, но все още е под въпрос. Не е аут за мача, но ще бъде предизвикателство пред него“.

Ливърпул може да спечели рекордна девета Купа на Лигата, ако победи Челси, а за последно „червените“ триумфират в надпреварата през 2012-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички