Лоуренсън посочи единствения играч на Ливърпул, който Клоп не направи по-добър


Лоуренсън посочи единствения играч на Ливърпул, който Клоп не направи по-добър
Снимка: Getty Images/Guliver

2452 0

Бившият футболист на Ливърпул Марк Лоуренсън коментира работата на мениджъра Юрген Клоп в клуба. Мърсисайдци станаха шампиони на Англия след 30-годишна пауза, като изпреварват към момента втория - Манчестър Сити, с 23 точки. През миналия сезон "червените" спечелиха Шампионска лига.

"Ако преди 30 години бяхте казали на спечелилия титлата отбор, че няма да стане шампион 30 години, за вас щяха да дойдат хора в бели престилки и да ви отведат. Фантастика. Когато Клоп дойде в Ливърпул, всички почувстваха, че ситуацията се променя. В течение на няколко месеца знаехме, че започва нещо съвсем различно", коментира Лоуренсън, цитиран от "ВВС".

"Не ми харесва, когато на терена излезе малък аржентинец и хората започват да казват: "Това е следващият Меси". Не, това си е той. Същото е и с Клоп - Юрген дойде и всички започнаха да казват, че той е следващият Шенкли", допълни бившият защитник.

"Клоп направи по-добри всички играчи, които има. С изключение на Кариус, но всички останали - да. Където и да сте треньор, ако направите всички играчи по-добри, а те така или иначе са много добри, тогава вършите адски много работа", завърши Лоуренсън. Междувременно, Кариус се върна в Ливърпул и се надява да получи шанс за изява. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички