Гуардиола обеща шампионски шпалир за Ливърпул


Гуардиола обеща шампионски шпалир за Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1144 0

Треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обяви, че Ливърпул ще получи шампионски шпалир при гостуването си на „Етихад“ следващата седмица. Мърсисайдци ще пристигнат в Манчестър като шампиони, след като играчите на Гуардиола загубиха от Челси в четвъртък, а испанският наставник заяви, че Ливърпул ще получи това, което заслужава.

Гуардиола бе попитан дали неговите футболисти ще аплодират новия шампион на Англия преди първия съдийски сигнал на срещата. „Разбира се, че ще го направят. Ливърпул заслужава шампионски шпалир и ще го получи. Когато Ливърпул гостува на нашия стадион, винаги ги посрещаме подобаващо. Няма от какво да се оплачат. Ще го направим, защото те го заслужават“, заяви Пеп Гуардиола.

Отборът на Манчестър Сити изостава на 23 точки от Ливърпул, след като мърсисайдци успяха да свършат през този сезон това, което не можаха през миналата година, когато финишираха на второ място след „гражданите“ в една от най-интересните битки за титлата в историята на Висшата лига. След като вече допусна 8 поражения в първенството през този сезон, Гуардиола потвърди, че тимът му е изпитвал трудности в шампионата през тази кампания, но има решение на проблемите. А ето каква е основната причина за шампионската титла на Ливърпул според Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички