Лорис Кариус се върна в Ливърпул и е убеден, че ще получи шанс за изява


Лорис Кариус се върна в Ливърпул и е убеден, че ще получи шанс за изява
Снимка: Getty Images/Guliver

3827 0

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус заяви „че няма логика“ да напуска клуба и вярва, че ще получи шансове да впечатли с изявите си на терена през следващия сезон. Стражът се завърна в мърсисайдския клуб, след като прекрати двугодишния си наем с турския гранд Бешикташ миналия месец.

Въпреки че 26-годишният вратар не е играл за „червените“ след катастрофалния за него финал срещу Реал Мадрид в Шампионската лига, загубен с 1:3 през май 2018, той вярва, че има бъдеще в тима на Юрген Клоп, след като му остават още две години от настоящия контракт.

"Трябва да играя. Няма логика в това да кажа, че напускам Ливърпул, за да играя в по-слаб клуб и да съм втори избор под рамката там. Не съм поставен изобщо под напрежение, нямам нужда от промяна – като втори вратар в Англия знаеш, че ще получиш шансове за изява", заяви Кариус пред Transfermarkt.

"В момента се намирам в най-добрия клуб в света, който се бори за трофеи, и съм заобиколен от играчи от световна класа всекидневно в тренировъчния процес. Напълно наясно съм, че съм в добра позиция да бъда в Ливърпул. Имам страхотни условия за развитие и изява в клуба", добави германският страж.

А как защитникът Деян Ловрен се пошегува със своя съотборник и звезда на Ливърпул Мохамед Салах - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички