Лорис: Ще е неприятно, ако Ливърпул не получи титлата


Лорис: Ще е неприятно, ако Ливърпул не получи титлата

348 0

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис смята, че ще бъде неприятно за тима на Ливърпул, ако мърсисайдци не бъдат коронясани за шампиони на Англия за настоящия сезон. Продължават дискусиите по темата за рестартирането на мачовете във Висшата лига и все още се обсъждат различни варианти за доиграването на сезон 2019/20.

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис смята, че награждаването на шампиона е най-приятният момент от сезона и ще е ужасно, ако той не се състои през тази кампания. „Намираме се в ситуация, която всички искаме да приключи, за да можем да се върнем обратно на терена. Ще бъде отвратително, ако всичко завърши просто така. Ще бъде най-неприятно за Ливърпул, като се има предвид каква преднина имат. Те почти са шампиони. Навлизаме в най-вълнуващия, най-красивия момент от сезона. Никой не иска кампанията да завършва без краен изход“, заяви Юго Лорис пред ‘L’Equipe’.

Ако все пак се вземе решение мачовете във Висшата лига да бъдат доиграни, то е твърде вероятно това да стане пред празни трибуни. А ето докога може да се играе футбол без фенове на Острова.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама