Лорис: Ще е неприятно, ако Ливърпул не получи титлата


Лорис: Ще е неприятно, ако Ливърпул не получи титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

3310 0

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис смята, че ще бъде неприятно за тима на Ливърпул, ако мърсисайдци не бъдат коронясани за шампиони на Англия за настоящия сезон. Продължават дискусиите по темата за рестартирането на мачовете във Висшата лига и все още се обсъждат различни варианти за доиграването на сезон 2019/20.

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис смята, че награждаването на шампиона е най-приятният момент от сезона и ще е ужасно, ако той не се състои през тази кампания. „Намираме се в ситуация, която всички искаме да приключи, за да можем да се върнем обратно на терена. Ще бъде отвратително, ако всичко завърши просто така. Ще бъде най-неприятно за Ливърпул, като се има предвид каква преднина имат. Те почти са шампиони. Навлизаме в най-вълнуващия, най-красивия момент от сезона. Никой не иска кампанията да завършва без краен изход“, заяви Юго Лорис пред ‘L’Equipe’.

Ако все пак се вземе решение мачовете във Висшата лига да бъдат доиграни, то е твърде вероятно това да стане пред празни трибуни. А ето докога може да се играе футбол без фенове на Острова.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички