Футболист на Челси загатна за напускане по посока Тотнъм


Футболист на Челси загатна за напускане по посока Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2400 0

Крилото на Челси Вилиан заяви, че му липсва периода, в който тимът бе ръководен от Жозе Моуриньо. Бразилецът ще напусне „Стамфорд бридж“ през лятото, след като договорът му с тима е на път да изтече след края на сезона, като добави, че няма проблеми с това, да се присъедини към противников отбор от Англия.

Вилиан имаше желание да подпише нов договор с Челси, но според клубната политика на лондончани, отборът не предлага нов контракт за повече от една година на футболисти, които са навършили 30 години. Заради създалата се ситуация крилото е свързвано с някои от големите тимове във Висшата лига, тъй като той обяви, че иска да остане в Англия и през следващата кампания. Арсенал изглежда като фаворит за подписа му, но Тотнъм също се интересува от бразилеца. В едно от последните си интервюта в Инстаграм Вилиан даде сериозни предпоставки за преминаване при „шпорите“, след като заяви, че му липсва периода с Жозе Моуриньо. Това не е първият път, в който бразилецът казва подобно нещо, като спомена същото още през февруари.

Вилиан игра под ръководството на португалския мениджър в Челси между 2013-та и 2015-та година, като именно Моуриньо бе човекът, който го докара в Англия от Анжи Махачкала за 30 милиона паунда. Сега Специалния е начело на един от градските врагове на „сините“ и потенциално преминаване на бразилеца на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ би разгневило феновете на Челси. А ето кой играч е гласен за заместник на Вилиан на "Стамфорд бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички