Бербатов посочи основния проблем на Хари Кейн с Тотнъм


Бербатов посочи основния проблем на Хари Кейн с Тотнъм

934 0

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов коментира положението на Хари Кейн, като видя, че има много прилики между двамата. Успехът на настоящия капитан "шпорите" го свързва с трансфер в друг клуб - ситуация, която изглежда много близка до тази на Бербатов през 2008 г. А един от кандидатите се счита, че е Манчестър Юнайтед.

"Тъжното нещо във футбола е, че големите клубове винаги се целят в най-добрите играчи. Звездите на отбори като Тотнъм трябва да вземат решение дали да останат или да отидат в по-голям клуб. С Хари Кейн е същото в момента. Той е на кръстопът и си мисли: "Какво да направя сега?" Ситуацията в момента е сложна заради коронавируса и парите, но иначе той е в същата ситуация, в която аз бях. В главата му в момента със сигурност се въртят всякакви сценарии.

В моята глава се случваше същото - "Какво трябва да направя?". Не исках да оставям отбора си в позиция, в която си тръгвам в края на трансферния прозорец, без да имам заместник, но това е нещо, което щеше да се случва много пъти и след мен, с много играчи. Най-болезнената част е, че последният трофей Тотнъм спечели, когато аз и Джермейн бяхме в отбора. Това е тема, за която се говори отново и отново. Хората се ядосват, че няма трофеи, а това е и основният проблем за Кейн, който е капитан на Англия, а няма да става по-млад. Когато остаряваш искаш да кажеш на децата си: "Вижте какво съм спечелил!", заяви Бербатов пред BBC. А кой е любимият партньор на терена в кариерата на бившата ни звезда вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама