Лондон в битка за вратар на ПСЖ


Лондон в битка за вратар на ПСЖ
Снимка: Getty Images / Guliver

952 0

Вратарят на Уест Хям Алфонс Ареола се превръща в цел на градския съперник Фулъм. Французинът се състезава за „чуковете“, след като бе преотстъпен от ПСЖ в началото на кампанията.

Все пак Уест Хям се надява да задържи футболиста на „Лондон Стейдиъм“ и след края на кампанията, като имат опция за закупуването му. Воденият от Дейвид Мойс клуб е готов да извади близо 11 милиона евро за френския национал, но от Фулъм са готови да объркат плановете на съседите си, твърди GiveMeSport.

„Знам, че една от основните цели на Фулъм е Алфонс Ареола, за тях намирането на нов вратар е приоритет. „Котиджърс“ просто изчакват да видят дали Уест Хям ще го вземе за постоянно“, заяви английският журналист Дийн Джоунс пред GiveMeSport.

Дейвид Мойс неведнъж е споделял симпатиите си към 29-годишния вратар и вижда бъдеще за него в отбора. Meниджърът смята, че Ареола е способен да се бори за мястото си на вратата с Лукаш Фабиански. Високият 196 сантиметра страж също се радва на добра форма за тима от Източен Лондон. Именно негово спасяване срещу Севиля в Лига Европа се оказа ключово за продължаването на Уест Хям напред.

От тима на Уест Хям направиха редица дарения, след като техен футболист си позволи да ритне котка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички