Иновация в Нюкасъл: Еди Хау подслушва играчите си, записите са покъртителни (ВИДЕО)


Иновация в Нюкасъл: Еди Хау подслушва играчите си, записите са покъртителни (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

5689 0

В последните месеци Нюкасъл навлезе в добра форма. Клубът се отдалечава от зоната на изпадащите, а изграждането на състава продължава. В момента "свраките" се намират на 9 точки от 18-ия Уотфорд.

По време на тренировъчния лагер на отбора в Дубай, преди една от тренировките, на централния полузащитник Шон Лонгстаф бе поставен микрофон под фланелката, който да запише разговорите между футболистите. Това, което улови устройството обаче не беше толкова от полза на тренировъчния процес, колкото бе забавно.

В записи от тренировката се чува как Лонгстаф сравнява крилото на отбора Мат Ричи с Марсело, оплаква се, че все още е полузаспал и пее песни на съотборника си Дуайт Гейл.

Освен това в част от записа се разбира, че халфът загрява със замъглено зрение поради попадането на слънцезащитен крем в очите му. 

Нюкасъл приключи подготовката си и е готов да се завърне във Висшата лига в неделя, когато пътува до северен Лондон, за да се изправи срещу Антонио Конте и неговия Тотнъм. Пред уебсайта на клуба треньорът на "свраките" - Еди Хау, заяви, че очаква с нетърпение предстоящия двубой и определи негативните резултати от последните два мача като несправедливи.

"Бяхме отлични в защита срещу Челси, което и направи загубата с 1:0 много разочароваща. Срещу Евертън се представихме страхотно през първото полувреме, но второто играчите се измориха. Отборите на Конте винаги са много добре подредени и имат изключителни играчи, предстои наистина труден мач, трябва да бъдем добри тактически", коментира наставникът.

Междувременно Тотнъм може да изгуби доскоро ключов в нападение футболист, който иска да си тръгне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички