"Биячът на котки" Зума отива на дело след солидната глоба от Уест Хям


"Биячът на котки" Зума отива на дело след солидната глоба от Уест Хям
Снимка: Getty Images

1301 0

Френският защитник и титуляр на столичния Уест Хям Курт Зума ще бъде изправен пред английския съд по дело за жестокост към домашния си любимец, разкриват от Sky News. По-рано през годината Зума беше заснет от брат си как рита своята котка, а сега двамата са подведени под наказателна отговорност. Все още не е определена дата за първото явяване в съда.

Курт Зума продължава да играе за Уест Хям след инцидента, въпреки че беше освиркван по време на мачове, включително и от фенове на собствения си отбор. Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс каза, че разбира критиките, пред които е изправен, за това, че продължава да залага на френския национал. Треньорът описва стореното от централния защитник като "ужасно".

Английската медия разкри, че френският национал е бил глобен с "максималната възможна сума" от клуба - заплата за две седмици на стойност £250,000. Адидас също се отказа от отношенията си със Зума.

Според Дагенъм Ред, клубът на Йоан Зума, по-малкият брат също е обвинен от благотворителната организация за инцидента. “Клубът продължава да осъжда всякаква жестокост към животните”, разкриха от ръководството.

Двете котки на продължават да бъдат обгрижвани от благотворителната организация за хуманно отношение към животните. Говорител на организацията разкри, че двете котки са прегледани от ветеринар и в момента са в добро състояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички