След ритниците по коте: Уест Хям "спасява" Зума с близо дузина дарения


След ритниците по коте: Уест Хям "спасява" Зума с близо дузина дарения
Снимка: Getty Images

2800 0

Ръководството на Уест Хям Юнайтед ще направи дарения за 9 различни благотворителни организации в помощ на животни. Това се случва, след като защитникът на отбора - Кърт Зума, бе заснет от брат си в скандално видео, ритайки своя домашен любимец

По-рано тази година, френският бранител на "чуковете" бе заснет в материал, разкриващ насилие от футболиста над домашния му любимец. Става въпрос за котката на Зума, която бива ритана от него. Видеото обиколи целия свят и предизвика милиони негативни реакции.
От клуба прецениха да не санкционират футболиста. Вместо това, Уест Хям ще направи серия от дарения на благотворителни организации в Англия и чужбина. 

Все пак, от клуба излязоха с позиция, в която казват, че на футболиста ще бъде наложена парична санкция, а средствата от нея ще отидат директно към организации за защита на животните.  

"Уест Хям Юнайтед с удоволствие потвърждава, че са направени дарения към редица благотворителни организации за хуманно отношение към животните след връчената глоба на Кърт Зума", написаха от клуба. 

"Общо 9 организации, отговарящи за грижите на животните в Обединеното кралство и чужбина получиха значителни суми, които ще подпомогнат прекрасната работа, която правят. 

Благотворителните организации са Cats Protection, the Celia Hammond Animal Trust, Hopefield Animal Sanctuary, the National Animal Welfare Trust, the People's Dispensary for Sick Animals, Pussycat Lodge Trust, Humane Society International/UK, International Fund Animal Welfare, and War Paws", допълниха "чуковете".

Можете да видите ужасното видео тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички