Ливърпул - Юнайтед? Коутиньо с гол и 2 асистенции, бивш "дявол" с 2 попадения (ВИДЕО)


Ливърпул - Юнайтед? Коутиньо с гол и 2 асистенции, бивш "дявол" с 2 попадения (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6119 0

Филипе Коутиньо продължава да се радва на добри моменти в новия си отбор Астън Вила, където е под наем от Барселона. Припомняме, че всичко започна като приказка за бразилеца при дебюта му срещу Манчестър Юнайтед - кръвният враг на бившия му тим Ливърпул.

В този кръг момчетата на Стивън Джерард посрещаха у дома Лийдс, но началото бе тежко, след като бившият футболист на Манчестър Юнайтед Дан Джеймс откри в 9-ата минута за гостите. Последва обаче не само пълен обрат, но и аванс от две попадения за Астън Вила, преди Дан Джеймс отново да се разпише и така полувремето да завърши с цели пет гола.

Джеймс може и вкара две попадения, но отсреща Коутиньо също се отчете с чудесни индивидуални изяви, които се оказаха безценни за тима му. Бразилецът първо изравни (30'), а след това даде и две асистенции на Рамзи (38' и 43').

При първата от тях той показа впечатляващата си техника, след като получи на центъра, пое топката с едно докосване, с което елиминира и съперник, а със следващата си даде пронизващо защитата подаване към Рамзи, което впоследствие се превърна и в асистенция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички