Ливърпул си хареса бразилец от Атлетико Мадрид, взима го през януари


Ливърпул си хареса бразилец от Атлетико Мадрид, взима го през януари
Снимка: Getty Images

2088 0

Ливърпул може да получи възможността да подпише с бразилския нападател на Атлетико Мадрид - Маркус Куня, през януарския трансферен прозорец, твърди изданието "90min".

Според информацията представители на Куня са предложили на "червения" клуб да вземе бразилеца под наем през януари. Управата на мърсисайдци също е харесала тази идея и очакванията са, че подобна сделка ще се осъществи скоро.

Куня се присъедини към Атлетико Мадрид от Херта Берлин за 30 милиона евро миналата година, но трансферът не върви по план за него. Той има изиграни само 370 минути игра в Ла Лига под ръководството на Диего Симеоне този сезон.

Съобщава се, че Атлетико Мадрид е решил да позволи на 23-годишния си играч да се развива другаде. Очаква се, че ако той премине на "Анфийлд" през януари, то мърсисайдци ще поемат сериозен процент от заплатата му.

Освен Ливърпул интерес към бразилеца има от страна на Челси и Уулвърхямптън. Междувременно мърсисайдци се свързват и с аржентински национал, който може да им струва сериозна сума пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички