Солиден триумвират в спор за звезда на Тотнъм


Солиден триумвират в спор за звезда на Тотнъм
Снимка: GettyImages

1723 0

Отборите на Ливърпул, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед имат голям интерес в това да се подсилят с полузащитника на Тотнъм – Родриго Бентанкур. Уругвайският национал акостира в Лондон от Ювентус миналия януари и веднага циментира мястото си в титулярния състав на Антонио Конте.

Формата му е постоянна, а работата му в средата на терена с Пиер-Емил Хойбьерг е отлична до този момент при лондончани. И макар клубът да взе Ивс Бисума, а Оливер Скип да се оправи от контузията, то уругваецът остана първи избор пред Конте в халфовата линия.

25-годишният футболист има контракт с Тотнъм до лятото на 2026-а година, но няколко клуба се интересуват от услугите му. Според El Crack Deportivo - Ливърпул, Реал и Ман Юнайтед, имат интерес към играча, макар да са наясно, че потенциални преговори биха били много тежки.

Бентанкур игра за Бока Хуниорс осем години между 2009-а и 2017-а преди да премине в Ювентус, а вицепрезидентът на аржентинския гранд – Хуан Роман Рикелме, призна, че иска да върна обратно в Южна Америка Бентанкур.

По всяка вероятност обаче в Бока ще трябва да почакат няколко години преди любимеца на феновете да се върна на „Ла Бомбонера“. А кой друг халф е в полезрението на Ливърпул, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички