Звездата на Ливърпул Харви Елиът обясни защо Лео Меси е най-добрият футболист в света


Звездата на Ливърпул Харви Елиът обясни защо Лео Меси е най-добрият футболист в света
Снимка: Getty Images

2579 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, е пример за подражание на милиони. Мнозина малчугани израстват, следвайки стъпките на своя идол с надеждата, че някога ще могат да постигнат успехите му.

Един от тях е новоизгряващата звезда на Ливърпул Харви Елиът. Полузащитникът на мърсисайдци разкри, че е голям фен на легендарния аржентинец още от дете и го определи като най-добрия на света.

"Аз съм огромен фен на Меси още откакто започнах да раста и чувствам, че той е най-добрият играч на света в момента, поради това, което прави през годините", заяви пред "Sky Sports" 19-годишният халф и продължи.

"Това, което прави на Световното първенство, на най-голямата сцена в света, да можеш да правиш това на такава възраст...за мен това оправдава защо той е най-великият на всички времена. За мен да го гледам на Мондиала беше привилегия", допълни още той. Елиът не пропусна да похвали и своя съотборник Ибрахима Конате, който ще се изправи на финала на Световното именно срещу Меси.

"В началото на турнира исках всички момчета от Ливърпул да се справят добре. Сега остана Ибрахима и затова, честно казано, подкрепям Франция. Искам просто да се справи добре, което е най-важното. Той е невероятен играч и страхотен човек", завърши Харви Елиът.

Ето как оцени Меси и стражът на Аржентина Емилиано Мартинес

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички