Ливърпул опитал да привлече сегашния мениджър на Юнайтед - Солскяер


Ливърпул опитал да привлече сегашния мениджър на Юнайтед - Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

3429 0

Убедителният временен лидер в английската Висша лига - Ливърпул, опитал да привлече сегашния мениджър на големия враг Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер. Става въпрос, разбира се, за случай отпреди 24 години, когато норвежецът е все още активен футболист.

"Дали Ливърпул и Байерн Мюнхен имаха интерес към мен? Да. Както и Каляри, ПСВ и още няколко отбора. Но не бих променил историята. Имаше само един избор пред мен, бе невероятно, когато обаждането дойде. Бях нервен преди първата си среща с Алекс Фъргюсън, защото в такива моменти може да кажеш нещо глупаво и да направиш грешно първо впечатление" - призна Солскяер, връщайки се назад във времето.

Той допълва още, че му е било споменато, че първите 6 месеца ще е сред резервите и след Коледа ще може да се пребори за титулярно място, както и че моментът, в който му връчили химикала, за да подпише договора си, му се е запечатал в съзнанието и ще остане завинаги.

Междувременно, днес (25.03) най-желаният играч в момента от Солскяер и Манчестър Юнайтед - Джейдън Санчо, празнува своя рожден ден. Вижте с какво младокът е толкова специален и желан - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички