Рахийм Стърлинг не крие любовта си към Ливърпул


Рахийм Стърлинг не крие любовта си към Ливърпул
Снимка: Getty Images/ Guliver

2380 0

Рахийм Стърлинг демонстрира, че все още пази добри чувства към бившия си тим Ливърпул. Крилото на Манчестър Сити не е отписало възможността един ден отново да облече червената фланелка.

25-годишният англичанин взе участие в игра с въпроси в Инстаграм профила на агенцията, на която е клиент - ‘Colossal Sports Management’. Стърлинг бе запитан директно дали един ден би се върнал в Ливърпул. „Дали бих се върнал в Ливърпул? Ако трябва да съм честен, обичам Ливърпул“, отговори той. „Те винаги ще бъдат в сърцето ми. Това е отбор, който направи много за мен, докато растях.“ Английската звезда напусна „Анфилд“ през 2015-та година и се присъедини към Манчестър Сити за сумата от 49 милиона паунда.

Стърлинг не се намира в най-добрата си форма през тази календарна година. Преди шампионатът на Англия да бъде отменен той не се бе разписвал от края на декември миналата година, когато вкара на два пъти при гостуването на Уулвърхемптън. А ето какво прави един от съотборниците на Стърлинг в Сити по време на карантината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички