Ливърпул може да загуби и четвъртия си титулярен бранител


Ливърпул може да загуби и четвъртия си титулярен бранител
Снимка: Getty Images/Guliver

1032 0

Английският шампион Ливърпул може да остане без цялата си титулярна отбрана, след като Анди Робъртсън е получил в последния си мач за националния отбор на Шотландия. Върджил ван Дайк, Джо Гомес са трайно контузени за мърсисайдци, а контузия лекува и Трент Александър-Арнолд. Сега проблеми има и левият бек Робъртсън.

Шотландецът изигра пълни 120 минути за своя отбор във финалния плейоф срещу Сърбия за класиране на Евро 2021. Робъртсън, който е капитан на Шотландия, успя да изведе тима до място на Европейското първенство догодина, но с цената на травма в областта на бедрото.

Робъртсън е почувствал пристягане на бедрото, което по всяка вероятност е от натрупаната умора. Селекционерът Стив Кларк призна, че Робъртсън е под въпрос за следващия мач на отбора, а не е ясно дали крайният бранител ще бъде на линия за важния мач на Ливърпул с Лестър идния уикенд.

Освен четиримата титуляри в отбрана контузии лекуват още Фабиньо, както и Алекс Окслейд-Чембърлейн, докато Мохамед Салах е с коронавирус.

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул е набелязал бранител на конкурент от Висшата лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички