Спрягат още едно ново име за отбраната на Ливърпул


Спрягат още едно ново име за отбраната на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2112 0

Кадровите проблеми на Ливърпул в дефанзивен план доведоха след себе си куп спекулации за това кой ще бъде привлечен на "Анфийлд" през зимата. Най-новото име, спрягано за трансфер в Ливърпул, е това на Рубен Семедо от Олимпиакос.

Според медиите в неговата родина - Португалия, 26-годишният бранител е желан от Ливърпул, който е готов да му предложи 5-годишен договор. Гръцкият гранд обаче възнамерява да му иска 20 милиона евро. През лятото Ливърпул взе друг бранител от Олимпиакос - Костас Цимикас.

В момента трайно контузени в Ливърпул са Джо Гомес и Върджил ван Дайк, докато Фабиньо се очаква скоро да бъде възстановен. С проблеми е и Трент Александър-Арнолд. В предни позиции пък Алекс Окслейд-Чембърлейн също е с контузия, докато Мохамед Салах даде положителен резултат за коронавирус.

През последните седмици за отбраната на Ливърпул се спрягаха още имената на Дайо Упамекано, Озан Кабак и Бен Уайт. Появиха се информации, че мърсисайдци следят бранител и на конкурент от Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички