Ливърпул ли? Ако отиде в Англия, Мбапе би играл само в един клуб и това не са мърсисайдци


Ливърпул ли? Ако отиде в Англия, Мбапе би играл само в един клуб и това не са мърсисайдци
Снимка: Getty Images

25163 0

Ливърпул не е правил предложение за трансфера на Килиан Мбапе от ПСЖ, твърди "The Independent". Всъщност, никой клуб от Висшата лига не се е опитвал да привлече френския нападател това лято.

Според добре осведомени източници на изданието Мбапе не влиза в плановете на мърсисайдци. Информацията, че те са предложили 200 милиона евро за звездата не отговаря на истината, пише медията.

Твърди се, че нападателят би предпочел да подсили Арсенал, ако някога заиграе на Острова. Факт е, че той харесва развитието на отбора при Микел Артета. Също така би се радвал той да е играчът, който да помогне на "топчиите" да спечелят Висшата лига след дълга пауза. За последно лондонският гранд спечели титлата през 2004 година.

Трансферът на французина на "Емирейтс" обаче надхвърля бюджета на вицешампионите на Англия. Затова контакти между тях и играча на този етап не е имало. А ето какъв е планът на Реал да вземе Мбапе, който ще вбеси ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички