Ливърпул набеляза 20-годишен талант, който да наследи Мохамед Салах


Ливърпул набеляза 20-годишен талант, който да наследи Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

11436 0

Английският гранд Ливърпул продължава да крои планове за бъдещото си развитие като клуб. Мърсисайдци са си набелязали 20-годишен талант от Олимпик Лион за потенциален наследник на Мохамед Салах в нападение.

Ливърпул си е харесал дясното крило Брадли Баркола от френския тим Олимпик Лион, информира "Football Transfers". На "Анфийлд" следят от известно време младока и наистина вярват, че той може да наследи един ден легендата на тима - Мохамед Салах.

20-годишният Баркола се очерта като отличен играч за Лион през последната кампания, благодарение на доброто си представяне и по двата фланга. Той вкара седем гола и даде 10 асистенции само за 1788 игра през изминалия сезон.

Въпреки това, все още не е ясно дали "червените" ще предприемат ход за придобиването на Баркола през настоящото лято или по време на предстоящ трансферен прозорец. "Transfermarkt" оценява французина на над 15 милиона паунда, но има реален шанс неговата цена да скочи в близкото бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул започна офанзива за още един халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички