Феновете притеснени: Ще провали ли "проклятието Кардашиян" трансфера на Мбапе в Реал?


Феновете притеснени: Ще провали ли "проклятието Кардашиян" трансфера на Мбапе в Реал?
Снимка: Instagram

4146 0

Феновете на Килиан Мбапе са притеснени, че любимецът им може да бъде засегнат от "проклятието Кардашиян". Припомняме, че през сезон 2022/23 много футболни фенове започнаха да вярват, че Ким Кардашиян може да "проклина" играчи или отбори.

Риалити звездата присъства на мач на Арсенал, след който те отпаднаха от Шампионска лига. След това посети мач на ПСЖ, в който Лео Меси и компания допуснаха първа домакинска загуба от 716 дни насам.

Тези дни Мбапе и Кардашиян присъстваха на партито на спортния магнат Майкъл Рубин, което бе уважено от много други знаменитости. Ким се похвали със снимка с футболиста в Instagram, която притесни почитателите на французина.

Според тях близостта му с майката на четири деца в момента, в който се очаква той да премине в Реал Мадрид е притеснителна. Възможно е американката вече да е "проклела" нападателя. Феновете на Арсенал вече обвиниха Кардашиян за изпуснатата титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички