Лидерите на Арсенал искат клубът да размрази Йозил


Лидерите на Арсенал искат клубът да размрази Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

1260 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил е предизвикал разцепление в съблекалнята на клуба. Германският плеймейкър не е играл дори минута в нито един турнир през настоящия сезон, въпреки че остава най-високоплатеният футболист в клуба. Той прибира по 350 000 паунда седмично на "Емирейтс".

Наскоро мениджърът на "топчиите" Микел Артета заяви, че не вярва Йозил скоро да се завърне в състава за мачовете. Не на това мнение обаче са футболистите на тима. Лидерите в съблекалнята на английския гранд настояват плеймейкърът да получи опрощение и да започне отново да взима участие в мачовете, твърди "The Telegraph".

Част от играчите на Арсенал свързват неуспехите на тима във Висшата лига с отсъствието на халфа. Той прави на съотборниците си положително впечатление на тренировките и те недоумяват защо той не играе за клуба. През януари Арсенал ще има право да го дозаяви към своя състав. Германецът с турски произход е с изтичаш в края на сезона договор. Наскоро той почти се помоли на клуба да играе отново. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички