Парадокс: Арсенал изпада, а най-скъпоплатеният им играч се моли да помогне


Парадокс: Арсенал изпада, а най-скъпоплатеният им играч се моли да помогне
Снимка: Getty Images/Guliver

3112 0

Полузащитникът Месут Йозил заяви, че ситуацията в Арсенал е "разочароваща за всички“ и добави, че би искал да помогне на отбора. Поражението от Манчестър Сити с 1:4 в четвъртфиналите на Карабао Къп удължи серията на тима без успех до осем срещи, поставяйки мениджъра Микел Артета под допълнително напрежение.

32-годишният Йозил бе замразен в първия отбор, но обяви в Туитър, че "би искал да помогне на тима, особено в този момент“. "Изключително тежък период за всички в клуба – не само за мен. Ситуацията е разочароваща за всички. Разбира се, бих искал да помогна на тима, особено в този момент, но докато не получа шанс да го направя, просто се надявам резултатите ни да се подобрят възможно най-скоро", сподели германецът от турски произход.

Полузащитникът изрази своята подкрепа към друг замразен от клуба играч в лицето на Матео Гендузи, казвайки на последователите си в социалните мрежи, че той е един от най-подценените футболисти, с които е играл. Йозил добави, че очаква френският футболист да бъде „голям играч един ден“. Арсенал приема у дома Челси на „Емирейтс“ на Боксинг Дей, като с 15 точки тимът е на само 4 от зоната на изпадащите. Наскоро и Артета сподели, че се безпокои за отбора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички