Жоао Феликс записа името си в историята на Челси, но не с добро


Жоао Феликс записа името си в историята на Челси, но не с добро
Снимка: Getty Images

1071 0

Жоао Феликс влезе в черната история на Челси с изгонването си. Той стана първият играч на "сините", получил червен картон при дебюта си във Висшата лига.

23-годишният португалец бе изгонен в 58-ата минута на двубоя при гостуването на Фулъм. На всичко отгоре Челси загуби с 2:1 и продължава здравата да затъва. Тимът е десети, а бъдещето на мениджъра Греъм Потър отново е актуална тема.

Феликс дойде под наем от Атлетико Мадрид до края на сезона срещу 11 милиона евро с идеята на помогне на Челси. Стартът му обаче на "Стамфорд Бридж" бе ужасяващ, категорични са английските медии.

Крилото се опита да внесе острота в атаката на "сините" и дори отправи четири удара към вратата, но единствената тренировка, която той направи с отбора преди срещата със сигурност не му е помогнала да се адаптира добре към английския футбол. Феликс загуби 11 пъти топката и пропусна златен шанс за отбора през първото полувреме

За последно дебютен червен картон във Висшата лига е получил Федерико Фацио през 2014 година, когато излиза в първия си мач за Тотнъм.

А ето и ВИДЕО от ужасяващото влизане на Феликс в краката на съперников играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички