"Проведохме дълги разговори"! Греъм Потър седна на масата с 4 звезди на Челси


"Проведохме дълги разговори"! Греъм Потър седна на масата с 4 звезди на Челси
Снимка: Getty Images

1620 0

Треньорът на Челси - Греъм Потър, потвърди, че е провел разговори с 4 от звездите на тима. Специалистът е седнал на масата със своите възпитаници поради лошото представяне на отбора до момента през сезона.

Той е разговарял със Сесар Аспиликуета, Жоржиньо, Матео Ковачич и Тиаго Силва. "Сините" не могат да намерят формата си под ръководството на Потър. Те отпаднаха от Купата на Англия и ФА Къп, а надеждите за топ 4 във Висшата лига се изпаряват, след като са на 10-о място и с 10 точки зад 4-ия Манчестър Юнайтед.

"Говорих много дълго вчера с Тиаго, Сесар Аспиликуета, Жоржи и Кова. Проведохме един ползотворен разговор", разкри Потър преди предстоящия двубой на тима му срещу Фулъм и продължи.

"Те отново показаха чисто човешките си качества. Бяха честни, изразиха ясно притесненията си. Показаха своята позитивност и отговорност. Мисля, че сме в позиция, от която можем да продължим напред.

Когато губиш или не постигнеш резултати, е болезнено, наистина. Това афектира семейството ти. Колкото и да опитвам да постигна баланс и перспектива, аз съм човек също и е трудно. В същия момент трябва да поема отговорността напълно. Какво ще направя? Да си треньор на Челси и да не очакваш напрежение, проблеми, предизвикателства и стрес? Ще е странно да мисля по този начин", завърши той.

Ето кои са седемте контузени в Челси, за които Потър разкри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички