Лестър отхвърли оферта на Нюкасъл за 40 млн. паунда за Джеймс Мадисън


Лестър отхвърли оферта на Нюкасъл за 40 млн. паунда за Джеймс Мадисън
Снимка: Getty Images

1941 0

Лестър отхвърли оферта от 40 млн. паунда на Нюкасъл за Джеймс Мадисън. „Свраките“ сега обмислят дали да изпратят подобрено предложение за полузащитника, като според информациите „лисиците“ оценяват английския национал на приблизително 60 млн. паунда.

Нюкасъл твърдо решен да привлече Мадисън

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау остава склонен да подсили състава независимо от някои несполуки в трансферния прозорец това лято, след като бе отказан от опитите си да привлече халфа на Евертън Антъни Гордън, докато френският нападател Уго Екитике избра да премине в Пари Сен Жермен.

Но наставникът на Лестър Брендън Роджърс ще иска да задържи Мадисън в отбора, след като полузащитникът изигра няколко впечатляващи мача в края на изминалата кампания след отпадането си от състава на Англия поради спад във формата.

Брендън Роджърс иска да съхрани ядрото на Лестър

Предвид факта, че Уесли Фофана е трансферна цел на Челси, Роджърс ще иска да задържи основните си играчи преди старта на новия сезон във Висшата лига следващия уикенд.

Лестър открива с домакинство на Брентфорд в неделя, 7 август, докато Нюкасъл приема новака Нотингам Форест ден по-рано. Сезонът на Англия започва със спор за Къмюнити Шийлд между Ливърпул и Манчестър Сити - ето къде да гледате мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички