Контузия вади за пореден път Алекс Окслейд-Чембърлейн от терените


Контузия вади за пореден път Алекс Окслейд-Чембърлейн от терените
Снимка: Getty Images

1560 0

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн отново ще бъде извън терените известно време заради контузия. По този начин той със сигурност ще пропусне началото на новата, съобщиха от клуба.

28-годишният английски национал получи травма в подколянното сухожилие по време на победата на Ливърпул с 2:0 над Кристъл Палас на 15 юли. След това старши треньорът Юрген Клоп обяви, че контузията на играча е сериозна, но няма да се наложи операция. Германецът не уточни колко време ще отнеме възстановяването.

"С Окслейд това ще отнеме повече време. Това е сериозна контузия на подколянното сухожилие. Но това е сухожилие и всички ние мразим тази дума, мразим контузиите, но така или иначе се случва от време на време", заяви Клоп пред клубния сайт.

Вратарят Куивин Келъхър пък ще бъде извън терените за 2-3 седмици заради травма, която получи по време на мачовете за Ирландия през юни.

"Да, той усети болки след мачовете за Ирландия. Лекарите му казаха, че е добре и ще бъде на линия след ваканцията. Той се върна и на първата тренировка усети отново болки. Мина прегледи и не беше добре, така че мисля, че ще бъде още две - три седмици извън терените", обясни наставникът на мърсисайдци.

Ето къде може да гледате финала между мърсисайци и Манчестър Сити за "Къмюнити Шийл"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички