Арсенал прави размяна с Лестър - Лено за Тилеманс


Арсенал прави размяна с Лестър - Лено за Тилеманс
Снимка: Getty Images

2975 0

Арсенал ще опита да направи размяна на футболисти с Лестър в целта си да привлече Юри Тилеманс. За тази дейност ще бъде използван Бернд Лено като „разменна монета“, след като Аарън Рамсдейл го измести от титулярната позиция и германецът дори стана избор №3 след пристигането на Мат Търнър.

След като му остава година по договора с тима от Лондон, Лено се счита, че ще напусне през това лято напускане, за да намери място в състава на Германия за Мондиал 2022.

Фулъм има сериозен интерес към услугите на бившия футболист на Байер Леверкузен, но Арсенал ще форсира преговори с Лестър, за да вземе Тилеманс. „Лисиците“ ще бъдат напуснати от Каспер Шмайхел, като 30-годишният датчанин е близо до това да подсили френския Ница и ще са в търсене на нов страж.

Новината твърди The Express, като Микел Артета силно желае белгийския халф, макар вече да привлече Фабио Виейра и Олександър Зинченко.

Както Лено, така и Тилеманс ще стане свободен агент през 2023-а година и се смята, че Арсенал ще задели 30 милиона и стража за услугите на полузащитника.

Какво каза Зинченко след преминаването си на "Емирейтс", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички