ФИНАЛ: Ливърпул - Манчестър Сити по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


ФИНАЛ: Ливърпул - Манчестър Сити по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Getty Images/Guliver

4718 0

Тази вечер Ливърпул и Манчестър Сити ще открият сезона на Острова с финала за Къмюнити шийлд, който противопоставя шампиона на Висшата лига и носителя на ФА Къп. 

Двубоят е поверен на опитния арбитър Крейг Поусън, а "Кинг Пауър стейдиъм" ще приеме дербито. "Небесносините" влизат в срещата с леко предимство според букмейкърите, но мърсисайдци винаги са доказвали, че могат да поднесат изненадата по всякакъв начин. 

Юрген Клоп няма да може да разчита на Алисон и Диего Жота, докато Цимикас остава под въпрос за предстоящата среща. От другата страна Емерик Лапорт и Менди няма да бъдат на разположение на "гражданите" заради контузия и наказание.

"Червените" записаха значително повече контроли през подготовката си, като бяха разгромени от Манчестър Юнайтед (0:4), победиха без напрежение Кристал Палас (2:0) и Лайпциг (5:0) и завършиха с поражение от Залцбург (0:1). 

От "Етихард" срещнаха само два тима през последните седмици, но бяха постигнати два успеха - над Клуб Америка (2:1) и Байерн Мюнхен (1:0). Новото звездно попълнение Ерлинг Холанд успя да се разпише срещу баварците. 

Прелюбопитният сблъсък може да гледате на живо по Диема Спорт 2 или да следите НА ЖИВО в SportLive.bg! Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 19:00 часа българско време. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички