Роналдо избухна: В неделя кралят ще играе


Роналдо избухна: В неделя кралят ще играе
Снимка: GettyImages

2250 0

Предположенията около бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед продължават да се увеличават, но легендата направи така, че те да променят посоката си мигновено. Португалецът се включи в дискусия в социалните мрежи под статия, в която се споменава, че той няма да вземе участие в контролите срещу Атлетико Мадрид и Райо Валекано.

"В неделя кралят ще играе", написа Кристиано, имайки предвид проверката с Райо Валекано.

37-годишният нападател не попадна в групата на "червените дяволи" за мача с дюшекчиите, но очевидно ще е на линия за последната проверка на тима преди старта на сезона във Висшата лига.

До момента суперзвездата не взе участие в нито една от контролите на настоящия си клубен тим. Според спекулациите той иска на напусне "Олд Трафорд", тъй като голямото му желание е да продължава участието си в Шампионска лига, а тимът от Манчестър се класира едва за Лига Европа.

Не е ясно дали въпросната контрола ще бъде последна среща от втория период на Роналдо при "червените дяволи" или той е успял да стигне до договорка с клубното ръководство. Тимът започва редовния сезон другата неделя с домакинство на Брайтън.

Вижте тимът от "Олд Трафорд" с кои играчи се опитва да се раздели!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички