Легендата на Юнайтед Пол Скоулс разказа играта на Рафаел Варан и Джейдън Санчо


Легендата на Юнайтед Пол Скоулс разказа играта на Рафаел Варан и Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images

935 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува решението на бившия си клуб да привлече Джейдън Санчо и Рафаел Варан на "Олд Трафорд" през миналото лято.

През последните години Скоулс бе доста критичен относно начина, по който се управлява любимият му клуб. Сега той реши да си го изкара на лицата, които отговарят за трансферите в тима.

"Ако погледнем миналия сезон, а той не изглеждаше никак добре - не мислех, че направиха добър трансферен прозорец тогава. Никой в ​​клуба не пое отговорност за това", сподели Скоулс пред "The Overlap".

"Мога да дам пример с Рафаел Варан и Джейдън Санчо, за мен те не се вписаха в отбора. И двамата правеха каквото си поискат на терена и това доведе до много грешки и пропуквания в тима. Това не е начинът, по който Манчестър Юнайтед успява", добави още легендарният полузащитник.

Със сигурност и двамата футболисти не се представиха на ниво през първия си сезон на "Олд Трафорд", но през настоящата кампания показват прогрес. И двамата футболисти си спечелиха място в стартовата единайсеторка на Ерик тен Хаг и впечатляват с играта си

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето защо трансферът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия е пропаднал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички