Арнаутович не искал да играе в Манчестър Юнайтед


Арнаутович не искал да играе в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1119 0

Директорът по футболните въпроси в Болоня – Марко Ди Вайо, разкри, че Марко Арнаутович е отклонил вариант да премине в Манчестър Юнайтед през изминалото вече лято. 33-годишният австриец можеше да заиграе на „Олд Трафорд“, след като Юнайтед предложил на Болоня 9 милиона евро, но самият футболист отказал.

В края на летния трансферен пазар „червените дяволи“ бяха в активно търсене за подсилване в предните си позиции и считаха бившият играч на Уест Хем и Стоук Сити за добра алтернатива.

„Вършим чудесна работа с Марко и той е страхотен за нас. Ювентус никога не е предлагал пари за него, но Юнайтед го направи“, каза директорът пред Corriere dello Sport.

“Юнайтед не се отказаха заради натиска от феновете им, а защото Арнаутович осъзна колко сериозни хора сме се събрали да работим в Болоня. Той действа като истински шампион, което е много важно за нашия клуб“, продължи бившият италиански национал.

Арнаутович е лидер към този момент в голмайсторската листа на Серия А, като има шест гола в седем мача, но Болоня не записва добри резултати и заради това се раздели със Синиша Михайлович. Сега отборът е воден от бившия играч на Барселона и ПСЖ – Тиаго Мота. А какви ребуси за решаване има пред Тен Хаг за дербито със Сити, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички