Ребуси за решаване за Тен Хаг преди дербито с Манчестър Сити


Ребуси за решаване за Тен Хаг преди дербито с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1269 0

Офанзивният футболист на Манчестър Юнайтед – Маркъс Рашфорд, се очаква да бъде в готовност да играе за своя отбор в предстоящото градско дерби с Манчестър Сити. 24-годишният голаджия позагуби обаче мощта си в нападението при Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник, като дори през лятото беше спряган да напусне „Олд Трафорд“.

Ерик тен Хаг обаче пожела нападателя да остане в отбора му през този сезон, докато Кристиано Роналдо все по-често сяда на пейката, а Антони Марсиал е с контузия в ахилеса. Английският национал има три гола и три асистенции в шест мача от Премиър лийг, но не игра в Лига Европа срещу Реал Сосиедад и Шериф Тираспол поради контузия в аддукторите.

В резултат на нея пък той отпадна от плановете на Гарет Саутгейт за септемврийските мачове на Англия от Лига на нациите срещу Италия и Германия.

Именно заради нея имаше притеснения, че Рашфорд ще отпадне и от дербито с Ман Сити на 2-и октомври, но според британската преса той ще се завърне в близките дни към тренировките и ще е на линия за визитата на „Етихад“.

Пред Тен Хаг обаче има различен вид проблеми, като Ван де Беек, Уилиямс, Уан-Бисака, Пелистри и Мартин Дубравка са аут заради редица травми, а Хари Магуайър също ще липсва за „гражданите“. По всяка вероятност нидерландецът ще стартира дербито със Сити с централна двойка бранители – Варан и Лисандро Мартинес.

Рашфорд има 96 гола и 60 асистенции в 309 мача за „червените дяволи“. А ето с кого преговаря Ман Юнайтед в този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички