Стана ясно защо преминаването на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия е пропаднало


Стана ясно защо преминаването на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия е пропаднало
Снимка: Getty Images

1826 0

Много европейски грандове се интересуваха от услугите на мегазвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, през изминалия летен трансфер прозорец. 

Сред тях се нареди и тимът от Саудитска Арабия - Ал-Хилал, който предложи умопомрачителен договор на португалеца, но до сделка така и не се стигна. Сега президентът на клуба от Близкия Изток - Фахад бен Нафел, обясни защо двете страни не са успели да се договорят.

"Да, преговаряхме с него. Проблемът не беше в парите или принципите ни. Ал-Хилал може да привлече световни звезди, но решението на Спортния арбитражен център ни попречи да регистрираме и картотекираме играчите", обясни Бен Нафел пред "Thamanya".

През лятото стана ясно, че Кристиано Роналдо е пожелал да напусне "Олд  Трафорд" поради факта, че "червените дяволи" няма да участват в Шампионска лига през настоящия сезон. В крайна сметка португалецът остана, но не се радва на много игрово време. За момента той е стартирал 3 мача като титуляр и е вкарвал веднъж (от дузпа).

Според мнозина обаче е почти сигурно, че Роналдо ще си тръгне от Острова през януарския трансферен прозорец. Междувременно ето как разбиха носа на португалеца в Чехия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички