Легендата на Ливърпул Джейми Карагър: Юрген Клоп ще остане, но вината за всичко е в него и екипа му


Легендата на Ливърпул Джейми Карагър: Юрген Клоп ще остане, но вината за всичко е в него и екипа му
Снимка: Getty Images

9442 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, коментира бъдещето на Юрген Клоп начело на мърсисайдци. Към момента "червените" се представят под всякаква критика, печелейки едва 8 от първите си 20 мача във Висшата лига.

Лошите изяви на английския гранд поставиха много въпросителни относно бъдещето на специалиста като наставник на тима, заемащ 10-ото място във временното класиране на английския елит.

Въпреки това, бившият защитник на мърсисайдци смята, че германският специалист по всяка вероятност ще остане в отбора и след края на сезона. 

"Има много въпроси, които трябва да бъдат зададени и много отговори, които трябва да се търсят. Не мисля обаче, че някой от феновете на Ливърпул ще иска друг вместо Юрген Клоп да ръководи отбора през следващия сезон", коментира Карагър пред "Sky Sports" и продължи.

"Имаше пари за полузащитник. Опитаха да купят онова момче, което отиде в Реал Мадрид за 60-70 млн. паунда (Орелиен Чуамени). Не успяха да го вземат и Юрген Клоп и екипът му решиха, че не е нужно да купуваме халф.

Това зависи от тях. Стартираха сезона и от първия ден във Фулъм не съумяха да се противопоставят на интензивността на футбола във Висшата лига. Всяка среща, в която участват, биват прегазвани", допълни още той.

Ето кой треньор бе назован за перфектна смяна на Клоп от друга легенда на мърсисайдци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички