Клоп без извинение и обяснение след седмата загуба на Ливърпул за сезона


Клоп без извинение и обяснение след седмата загуба на Ливърпул за сезона
Снимка: Getty Images

2774 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори след седмото поражение на възпитаниците му във Висшата лиа от началото на сезона. То дойде при визитата на Уулвърхемптън, като "вълците" се наложиха с класическа разлика от 3:0. 

Германският специалист обясни, че няма обяснение и извинение за представянето на неговия отбор в първия четвърт час, след който мърсисайдци вече бяха получили две безответни попадения.

"Очевидно началото бе ужасно. Получихме два гола, което не може да се случва по този начин. Губехме с 0:2 по собствена вина. Трябва да се защитаваме по-добре. Бяхме пасивни. Не мога да го обясня. Нямаме извинение. След това за около 45 минути изиграхме един наистина добър мач като гост, но без да отбележим гол.

Това обобщава всичко. Трябва незабавно да променим това за следващия мач. Евертън спечели днес и се намира в добър момент, така че трябва да се докажем. В момента съм много разочарован и ядосан за първите 15 минути днес.

Не мога да намеря думи. След това имахме възможности и трябваше да вкараме. Трябваше да стане 1:2 и съм сигурен, че това щеше да промени всичко. Уулвс обаче заслужи трите точки", категоричен е европейският шампион с Ливърпул от близкото минало.

Вижте коментара на Клоп и по адрес на голямата звезда - Мохамед Салах!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички