"На чия страна си"? Легенда на Ливърпул се пошегува с Манчестър Сити, феновете не схванаха и го нападнаха


"На чия страна си"? Легенда на Ливърпул се пошегува с Манчестър Сити, феновете не схванаха и го нападнаха
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3035 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, коментира последните скандали около Манчестър Сити. Английският гранд е получил над 100 обвинения за нарушения по финансовия феърплей и е заплашен с лишаване от точки или дори изваждане от Висшата лига.

В социалните мрежи бившият защитник на мърсисайдци сподели мнението си относно ситуацията в типичния за себе си ироничен стил. Голяма част от привържениците обаче изглежда не схванаха чувството за хумор на англичанина и го нападнаха остро.

"Това не може да е вярно. Ман. Сити отчита много по-големи приходи от Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Ман. Юнайтед и Ливърпул", гласи публикацията на Карагър в Туитър.

В коментарите мигновено "заваляха" хиляди мнения, повечето от които упрекващи бившия бранител. Предвид намесването на тима на сърцето му в поста, то по всичко личи написаното от Джейми е по-скоро иронично, отколкото в защита на Сити.

"Гражданите" са получили повече от 100 обвинения във финансови престъпления в периода 2009-2018 г., както и за отказ за съдействие на властите по разследването. Висшата лига ще съди клуба, а при евентуално потвърждение на обвиненията, клубът е застрашен от невиждани санкции.

Ето каква закана даде преди време Гуардиола, ако обвиненията срещу клуба бъдат доказани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички