Клоп отказа да отговори на въпрос на конкретен журналист заради написани неща за Ливърпул


Клоп отказа да отговори на въпрос на конкретен журналист заради написани неща за Ливърпул
Снимка: Getty Images

1734 0

Напрегнат момент имаше по време на пресконференцията след мача след последното поражение на Ливърпул с 3:0 от Уулвърхемптън. Юрген Клоп отказа да отговори на въпрос от конкретен журналист в пресцентъра на "вълците" в събота вечер.

"Много е трудно да говоря с вас, ако съм 100 процента честен", каза Клоп, след като Джеймс Пиърс от The Athletic зададе въпрос относно недобрия старт на мачовете на отбора.

"Бих предпочел да не правя това. Знаете защо - заради всичко, което написахте. Така че, ако някой друг иска да зададе този въпрос, тогава ще му отговоря."

След това германецът отговори на въпроса, но едва след като колега журналист го зададе отново от името на Джоунс. "Имахме този проблем през първата част от този сезон и мислех, че е отминало. Но днес това беше върхът на нашите проблеми, защото в мач като този това е абсолютно недопустимо. Можете да ни критикувате, можете да ни съдите, можете да говорите каквото искате и сигурно сте прави. Нямам какво да кажа против това, защото тези 12 минути бяха ужасяващи". А кои двама играчи бяха обвинени за лошата игра - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички