Легенда на Висшата лига назова виновниците за поражението на Ливърпул от Борнемут


Легенда на Висшата лига назова виновниците за поражението на Ливърпул от Борнемут
Снимка: Getty Images

4691 0

Само преди седмица Ливърпул ликуваше с убедителното 7:0 срещу Манчестър Юнайтед, но звездите на Юрген Клоп капитулираха срещу Борнемут, който се наложи над "червените" с 1:0.

Отборът на Клоп направи крачка назад в битката за първите 4 позиции във Висшата лига и класиране в Шампионската лига през следващия сезон, а легендарният Питър Крауч каза кой е виновен за поражението от "черешките".

"Това наистина е голямо разочарование. Очаквах много повече от Ван Дайк и Трент Александър-Арнолд. Първият се отказа тотално и спря да тича след съперника в края на мача. В същото време Трент се загуби на терена и Борнемут вкараха много лесен гол", каза Крауч в интервю.

Доста въпросителни преди важния мач с Реал Мадрид

Следващия мач, в който Ливърпул ще вземе участие е срещу европейския шампион Реал Мадрид. Мърсисайдци загубиха с 2:5 на своя "Анфийлд", а мнозина смятат, че задачата им на "Сантяго Бернабеу" ще бъде ужасно трудна. Момчетата на Клоп бяха на гребена на вълната след разгрома, който нанесоха със 7:0 на Манчестър Юнайтед, но сега изглежда бяха доста силно приземени от Борнемут.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вдъхновяващата история за табелата "Това е Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички