Легенда на Юнайтед се обърна срещу "дяволите" и прогнозира победа за Арсенал в предстоящото дерби


Легенда на Юнайтед се обърна срещу "дяволите" и прогнозира победа за Арсенал в предстоящото дерби
Снимка: Getty Images

3010 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор за SkySports - Гари Невил, направи интересна прогноза за предстоящото дерби между "дяволите" и Арсенал от английската Висша лига.

В основата на неговата прогноза бе полузащитникът Каземиро. Невил бе категоричен, че ако бразилецът не играе в неделя (22 януари), то Арсенал ще се добере до трите точки в Северен Лондон.

"Миналият път ги победиха без Каземиро. Те ще трябва да играят изключително добре, да се защитават добре, особено през първия половин час, когато Арсенал е зареден с енергия, но Юнайтед няма страхотна пейка", каза Невил.

"Юнайтед трябва да издържи през първата част на мача, момчетата на Тен Хаг са опасни при контраатака. Но без Каземиро очаквам Арсенал да спечели в неделя", добави още британецът.

По-рано през сезона Юнайтед успя да нанесе първата и единствена до момента загуба на "артилиеристите" с 3:1 у дома на своя "Олд Трафорд". Всички фенове на английския елит нямат търпение да разберат какво ще се случи на "Емиратс" този уикенд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 11 отбора от Англия попаднаха в топ 20 на клубовете с най-големи приходи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички