Кристиано Роналдо е бил напът да спаси работата на Моуриньо в Манчестър Юнайтед, но...


Кристиано Роналдо е бил напът да спаси работата на Моуриньо в Манчестър Юнайтед, но...
Снимка: Gettty Images/Guliver

2261 0

Изключително интересна информация се появи от Острова, свързана с три от най-големите "марки", когато се заговори за футбол - Манчестър Юнайтед, Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.

Португалският специалист, който водеше "червените дяволи" в периода 2016-2018 година, е получил "зелена светлина" от управниците на отбора да привлече Роналдо обратно на "Олд Трафорд", с когото работи дълго време докато водеше испанския гранд Реал Мадрид.

"През годините имаше много дискусии относно завръщането на Роналдо в Манчестър Юнайтед. До завръщане в Юнайтед можеше да се стигне още през 2018 година, когато той приключваше с Реал. Имам информация, че тогава Ед Уудъуърд е дал позволение за този трансфер, но Специалния е бил категоричен, че има други планове", каза журналистът Джим Уайт за talkSPORT.

След това изказване много фенове в социалните мрежи излязоха с коментари, заявявайки, че подобен трансфер е щял да спаси работата на Специалния на "Олд Трафорд" и да върне Юнайтед обратно на европейската сцена като гранд, от който всеки да го побиват тръпки.

В крайна сметка, през лятото на 2018 година, Кристиано Роналдо избра да премине в Ювентус, където продължи да впечатлява и да бележи попадение след попадение, преди да се завърне в Юнайтед, за втория си период в клуба, през 2021 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пиърс Морган защити Кристиано Роналдо за пореден път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички