Де Хеа негодува преди сблъсъка с Арсенал: Защо ние играем, а те не


Де Хеа негодува преди сблъсъка с Арсенал: Защо ние играем, а те не
Снимка: Getty Images

1885 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа не е особено очарован от положението, в което Висшата лига поставя „червените дяволи“. Следващата им среща е срещу Арсенал, но вратарят смята, че именно „артилеристите“ излизат като фаворити заради графика на срещите.

Отборът на Ерик тен Хаг игра в първенството на 18 януари (сряда), когато „червените дяволи“ си поделиха точките с Кристъл Палас. Каземиро се оказа „жертвата“ в двубоя, след като получи петия си жълт картон от началото на сезона. Заради това ще пропусне мача с Арсенал.

В същото време Арсенал нямаше планирани срещи за през седмицата. Де Хеа смята, че именно това дава предимство на състава на Артета, защото играчите ще са отпочинали и ще се чувстват по-свежи.

Не разбирам защо ние трябваше да играем днес, а те не, това може да направи разликата в неделя“, каза вратарят след срещата срешу Кристъл Палас.

Един от най-добрите ни играчи не може да играе срещу един от най-добрите отбори. Това е голяма загуба за нас“, допълни де Хеа.

Ерик тен Хаг пък изобщо не остана очарован от загубените точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички