Бивша звезда от Висшата лига разкритикува Антони и призова той да бъде сменен с Гарначо


Бивша звезда от Висшата лига разкритикува Антони и призова той да бъде сменен с Гарначо
Снимка: GettyImages

1918 0

Бившият централен нападател на Астън Вила - Гейбриъл Агбонлахор, разкритикува Антони за представянето му до момента след трансфера в Манчестър Юнайтед.

Бившият ас на "виланите" сравни бразилския техничар с един от големите провали в Арсенал Никола Пепе. Антони, който премина на "Олд Трафорд" от Аякс за 85 млн. паунда миналото лято, не се радва на най-добрия старт във Висшата лига.

Той записа 5 гола и нито една асистенция в 17 мача за "червените дяволи". Пепе от своя страна струваше на "артилеристите" 72 млн. паунда през 2019-а година, но успя да запише едва 27 попадения и 21 голови подавания в 112 двубои за клуба.

"Антони не беше много доволен, когато го смениха, но той не прави достатъчно. Дава усещане за нещо подобно на Пепе в Арсенал. Прави трикчета, но реално не минава даден играч", коментира Агбонлахор пред "talkSPORT" и продължи.

"Според мен се нуждаят от Гарначо, който да стартира срещу Арсенал, както и от Санчо. Трябват им повече опции по крилата и Антони не е такава в момента. Може би ще стане с времето, но сега не прави достатъчно", завърши той.

Ето коя легенда на Манчестър Юнайтед също постави Гарначо пред Антони

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички