Разкрития „от кухнята“: Садио Мане е създавал системни проблеми на Ливърпул


Разкрития „от кухнята“: Садио Мане е създавал системни проблеми на Ливърпул
Снимка: Getty Images

14902 0

Вече бившият нападател на Ливърпул Садио Мане е създавал проблеми не веднъж или два пъти. Заради негови грешки е страдал целият състав.

Преди да поеме в посока Байерн Мюнхен сенегалският национал е отнасял редица глоби от мърсисайдци заради редовно забравяне на паспорта си, разкри бившият му съотборник Анди Робъртсън в подкаста We Are Liverpool.

Въпреки че клубовете редовно ползват частни самолети, забравянето на документите все още може да доведе до забавяния. Робъртсън хвърли светлина по въпроса, като поясни, че Мане е бил главният виновник за това не един или два пъти.

Това се е случвало няколко пъти, Садио (Мане) беше голям виновник за това и очевидно забавя самолета и пристигането. Трябваше да наложим голяма глоба“, сподели Робъртсън.

Някои от глобите са скъпи. Ако си забравиш паспорта, ти се отнема голяма част от заплатата“, поясни шотландският национал.

Футболистът на Ливърпул разкри, че Джеймс Милнър е този, който действа като „полицай за глоби“. Бил е глобен само веднъж и всички са били шокирани.

Колкото до Садио Мане – в момента изявите му за Байерн Мюнхен са сложени на пауза, докато сенегалският национал не се възстанови напълно от контузията си. Надеждите обаче са, че ще успее да се върне в игра точно навреме за срещата срещу ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички